utorak, 5 decembra, 2023

Razgovori o književnosti u ponedeljak u Omladinskom centru u Zaječaru

Pročitaj

U ponedeljak, 20. juna, u letnjoj bašti Omladinskog centra, biće održana tribina o žanru kratke priče i biće predstavljena knjiga zaječarskog književnika, Ivana Potića.  

Sa publikom će razgovarati dva zaječarska književnika Ivan Potić i Stevan D. Jovanović. Takođe, predstaviće i knjigu iz poslednje stvaralačke faze Ivana Potića.

Početak je u 20 časova, a ulaz besplatan.

Ivan Potić – istoričar umetnosti, bibliotekar, književnik i muzičar, rođen je 24. maja 1972. godine, u Zaječaru. Objavio je 15 knjiga u koje spadaju roman, priče, eseji i poezija, priredio dve stručne knjige iz oblasti istoriografije i objavio dva muzička albuma sa bendom S.L.A.M., jedan za domaće i jedan za hrvatsko tržište.
Član je SKD-a, objavljivan u stranoj i domaćoj periodici, knjizi priča posvećenoj Crnjanskom „Putnik sa dalekog neba“, knjizi „Tajanstveni putnik“, antologiji pesnika jugoistočne Srbije, antologiji najkraćih srpskih priča „Zrnca“, kao i u antologiji mlađe srpske proze „Iz Beograda s ljubavlju“. Prevođen na poljski jezik. Otac jedne Lene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img