sreda, 6 decembra, 2023

Raspored isključenja struje za petak 17. novembar

Pročitaj

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Zaječar obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanice TS Barbaroš.

Zbog toga će sutra, 17. novembra, u periodu od 9 do 11 časova, bez električne energije biti meštani u Donjoj Prliti – na Potezu Barbaroš.

Takođe, u okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Zaječar obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanice TS Pivkov Potok, pa će sutra, u periodu od 12:00 do 14:00 časova, bez električne energije biti korisnici u Planinici – potez Pivkov Potok.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd, Ogranak Elektrodistribucija Zaječar, kako se navodi u saopštenju, kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom.

„Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje. Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img