četvrtak, 6 oktobra, 2022

55. ZAJEČARSKA GITARIJADA od 25. do 27. AVGUSTA – konkurs za demo bendove u toku

Pročitaj

Raspisan konkurs za učešće demo bendova na 55. Gitarijadi u Zaječaru.

Pravo učešća imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave za učešće na Konkursu podnose se isključivo elektronskim putem – popunjavanjem obrasca na zvaničnom sajtu Gitarijade: www.gitarijada.rs.

Takođe, organizatori ističu da je uz obrazac prijave neophodno priložiti snimke dve autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta (mp3/wma/acc), tekstove kompozicija na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju i fotografiju benda (jpg). Bendovi su u obavezi da u prijavi posebno označe kompoziciju koja će biti objavljena na Youtube kanalu Gitarijade.

Prijave za učešće na Konkursu podnose se najkasnije do 25. jula 2022. godine. Organizator Gitarijade zadržava pravo produženja roka za prijavu. Nepotpune i neblagovremene prijave, kao i prijave koje nisu u skladu sa uslovima Konkursa, neće se razmatrati. Lista prijavljenih bendova koji ispunjavaju uslove iz ovog konkursa biće objavljena na zvaničnom sajtu Gitarijade.

Izbor bendova izvršiće Stručni žiri od tri člana koji će obrazovati organizator Gitarijade. Troškove prevoza, smeštaja i ishrane za vreme trajanja Gitarijade snosi organizator.

Među prijavljenim bendovima koji ispunjavaju uslove iz ovog konkursa izvršiće se izbor 10 bendova koji će se takmičiti na Gitarijadi u Zaječaru u dva polufinala 25. i 26. avgusta, dok će se finale održati 27. avgusta 2022. godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img