utorak, 5 decembra, 2023

RARIS organizuje investicionu prezentaciju turističkih lokacija i projekata istočne Srbije 5. aprila u Novom Sadu

Pročitaj

RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije zajedno sa Regionalnom privrednom komorom Novi Sad organizuje investicionu prezentaciju turističkih lokacija i projekata istočne Srbije koja će se održati u sredu 5. aprila u Novom Sadu. 

Prezentacija će okupiti vodeće privrednike, konsultante, agencije za nekretnine i druge zainteresovane za investicije u turizmu iz Novog Sada i Vojvodine.

Na prezentaciji će biti predstavljeni razlozi za investiranje u turizam u istočnoj Srbiji kao i 30-tak konkretnih lokacija i projekata iz turizma, kao što su npr: SPA hotel sa izdatom građevinskom dozvolom; niz lokacija pored Dunava, na Staroj planini, na Rtnju, na Negotinskim pivnicama, Sokobanji i skijalištu Crni Vrh; etno selo u dolini Timoka; lovačke kuće; zip-line na Đerdapu, Gamzigradska banja, hoteli na Staroj planini, ribnjak na Dunavu, kamp pored Negotinskih vinarija itd.

Učešće je besplatno a prethodna registracija obavezna . Više detalja i način prijave na sajtu RARIS-a.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img