nedelja, 4 juna, 2023

RARIS nastavlja da promoviše mogućnosti investiranja u istočnu Srbiju

Pročitaj

U sredu, 9. novembra, RARIS organizuje dve online prezentacije investicionih lokacija i projekata istočne Srbije, zajedno sa Nemačko – srpskom privrednom komorom (AHK Srbija) i u saradnji sa drugim bilateralnim organizacijama: Komorom italijansko-srpskih privrednika, Kanadsko – srpskim poslovnim udruženjem, Slovenačkim poslovnim klubom, Francusko-srpskom privrednom komorom, Helenskim privrednim urdruženjem Srbije, Holandsko-srpskom privrednom asocijacijom, Japanskom poslovnom alijansom u Srbiji, Belgijsko-srpskom poslovnom alijansom, Nordijskom poslovnom alijansom i Švajcarsko-srpskom trgovinskom komorom.

Kako kažu u RARIS-u biće predstavljeno ukupno 58 investicionih lokacija, projekata i mogućnosti sa ukupno 575 ha na greenfield lokacijama i ukupno 57.000 m2 različitih brownfield objekata.

„Predstavićemo prednosti poslovanja i investiranja u istočnu Srbiju i niz različitih investicionih mogućnosti, projekata i lokacija, kao što su npr: industrijske zone, projekti JPP, komunalni otpad, hrana, hemijski park, brownfield, banje, skijališta, hoteli, šoping centri i mnogi drugi“, kažu u RARIS-u.

Sve ove investicione lokacije i projekti se nalaze na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije pod nazivom „Invest East Serbia“.

Iz RARIS-a podsećaju da svoje investicione mogućnosti, lokaciju ili projekat, zainteresovani mogu poslati, kako bi besplatno bili predstavljeni na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije pod nazivom „Invest East Serbia“

Više informacija o samom događaju, zaintereosvani mogu naći na sajtu RARIS-a, na linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Potekla voda studena po 15. put u Velikom Izvoru

U Velikom Izvoru kod Zaječara, sutra će biti održana 15. Međuokružna smotra seoskih folklornih ansambala u koreografisanom folkloru „Potekla...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img