sreda, 8 februara, 2023

RARIS: Besplatni webminari pomoć u nastupu na nemačkom i ruskom tržištu /VIDEO/

Pročitaj

RARIS u saradnji sa nemačkom kompanijom Bridge-One-Seven organizuje tri besplatna webinara koji treba da pomognu firmama iz istočne Srbije u nastupu na tržištima Nemačke i Rusije.

Teme webinara su:

  • 7. decembra – Izvoz u Rusiju: kako da počnem da izvozim svoj proizvod ruskim klijentima?
  • 14. decembra – Izvoz u Nemačku: kako da počnem da izvozim svoj proizvod nemačkim klijentima?
  • 21. decembra – Vino sa naših prostora: perspektive izvoza na rusko tržište 2023. godine?

Webinari će biti na srpskom jeziku, a o njima je govorio Boban Kostandinović, projekt menadžer RARIS-a o besplatnim webinarima za izvoz u Nemačku i Rusiju.

Bridge-One-Seven je međunarodna kompanija za razvoj poslovanja više od 15 godina radi na razvoju izvoza i lokalizaciju u proizvodnom sektoru. Bridge-One-Seven ima kancelarije: u Berlinu, Sankt Petersburgu i Madridu i predstavništva u Španiji, Italiji, Poljskoj, Turskoj, Češkoj, Indiji i Srbiji. Direktorka Bridge-One-Seven je nedavno boravila u posetu RARIS-u i tom prilikom je dogovorena saradnja u podršci firmama iz istočne Srbije u nastupu na tržištima Nemačke i Rusije.

Pristupni link za pristup svakom pojedinačnom webinaru biće objavljen sa sajtu RARIS-a www.raris.org najkasnije dva dana pre webinara i biće objavljen u Viber zajednici Biznis Info RARIS i na društvenim mrežama RARIS-a.

Za sve dodatne informacije pozovite 019 426 377.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Film „Oluja“ u Kotlujevcu

Film „Oluja“, koji obrađuje temu jednog od najvećih srpskih stradanja u novijoj istoriji, biće prikazan 12. i 13. februara...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img