utorak, 5 decembra, 2023

Radionica „Znanje za samopouzdanje“ u organizaciji grada Zaječara

Pročitaj

U okviru Lokalnog akcionog plana za unapređivanje položaja žena i rodne ravnopravnosti grada Zaječara za period od 2021. do 2024. godine, grad Zaječar organizuje radionicu „Znanje za samopouzdanje“, koja je namenjena ženskim osobama od 20 do 60 godina, koje žele da povećaju nivo samopouzdanja i samopoštovanja.

Sastoji se iz 4 modula tokom kojih će učesnice naučiti da: prošire sliku o sebi, svojim unutrašnjim resursima i potencijalima, svoju prošlost koriste kao poligon za razvoj samopouzdanja, prevaziđu sabotirajuće obrasce razmišljanja koji ih sprečavaju da se zauzmu za sebe, otkriju svoje vrednosti i usklade svoj život sa njima, se povežu sa svojim emocijama i rasterete se emocija koje blokiraju radost i podignu nivo svog samopouzdanja i samopoštovanja.

Program je predviđen za grupu od 12 učesnica, a moduli će se odvijati sledećim redosledom:

I MODUL – SLIKA O SEBI – 3. juna od 11 do 13 sati
II MODUL – OTKRIJ SVOJE SABOTERE – 10. jun od 11 do 13 sati
III MODUL – VRATI SEBE SEBI – 17. jun od 11 do 13 sati
IV MODUL – EMOCIJE – 24. jun od 11 do 13 sati

Radionicu vodi Marija Simonović, NLP praktičar i trener za lični razvoj, a na radionicu „Znanje za samopouzdanje“ zainteresovani se mogu prijaviti do 1.juna OVDE.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img