četvrtak, februar 29, 2024

Druga radionica za izradu Plana javnog zdravlja Grada Zaječara

Pročitaj

U toku je druga radionica za izradu Plana javnog zdravlja Grada Zaječara, na kojoj se defenišu specifični ciljevi i mere za unapređenje zdravlja Zaječaraca.

Radionici prisustvuju predstavnici svih institucija koje su nosioci javnog zdravlja u lokalnoj zajednici, a radionica se održava u Sokobanji.

Prema Zakonu o javnom zdravlju Republike Srbije javno zdravlje predstavlja skup znanja, veština i aktivnosti usmerenih na unapređenje zdravlja, sprečavanje i suzbijanje bolesti, produženje i poboljšanje kvaliteta života putem organizovanih mera društva. Cilj TOC-a je da u saradnji sa Gradskom upravom grada Zaječara, nadležnim institucijama, ali i građanima zajedničkim snagama izradi dokument koji je značajan za naš grad i sve njene građane.

„Projekat Javno zdravlje na lokalu se sprovodi u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Dijalog promena“, uz finansijsku podršku Evropske unije, Sadržaj ove stranice nužno ne odražava stavove donatora ni Beogradske otvorene škole, i za njega je isključivo odgovoran Timočki Omladinski Centar”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

Nastavlja se serijal tribina „Zaječarci moraju biti zdravi“

Serijal tribina u TOC-u: Zaječarci moraju biti zdravi

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img