četvrtak, 6 oktobra, 2022

Radionica „Edukacija i obuka ljudskih resursa u turizmu Republike Srbije“ u četvrtak u Zaječaru

Pročitaj

Prva u nizu radionica iz programa „Edukacija i obuka ljudskih resursa u turizmu Republike Srbije“, namenjena hotelijerima, vlasnicima restorana, izdavaocima smeštaja, i svim akterima u turizmu, biće održana u četvrtak 7. jula u skupštinskoj sali Gradske uprave u Zaječaru.

Program sprovodi Nacionalna turistička organizacija Srbije u saradnji sa Centrom za istraživanja i studije turizma i predstavlja okvir za unapređenje konkurentnosti kadrova u turizmu Republike Srbije i  implementacije aktivnosti kreiranja savremenih turističkih proizvoda baziranih na doživljaju, kao i  marketinške i promotivne aktivnosti.

Svrha obuka i edukacija je podrška unapređenju standarda ponude  turističkih destinacija na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama.

Program je orijentisan trostrano i stavlja se u kontekst unapređenja turističke privrede kroz sprovođenje 20 radionica, u 3 klastera (Vojvodina; Centralna, zapadna i jugozapadna Srbija; Istočna i jugoistočna Srbija), na  različitim lokacijama, a obuhvatiće pet tematskih oblasti, u okviru kojih 11 podtema.

Početak radionice zakazan je za 10.30, a svi  zainteresovani mogu se prijaviti u prostorijama Turističke organizacije grada Zaječara u ulici Svetozara Markovića br.2, ili putem telefona 066 6 11 22 12.

U vreme održavanja prve radionice za klaster Istočne i Jugoistočne Srbije  biće održana i obuka u okviru projekta  „EU za Tebe – za kulturno nasleđe i turizam“ , uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Turističke organizacija Srbije.

Polaznici obuke dobiće sertifikat kao potvrdu da su osposobljeni za prihvat gostiju u uslovima različitih pandemija. Treneri obuke su stručnjaci u oblasti medicine, turizma i ugostiteljstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img