četvrtak, februar 29, 2024

Prvo mesto za mlađe planinke zaječarskog Odreda izviđača na Izviđačkim igrama

Pročitaj

Na Izviđačkim igrama Saveza izviđača Srbije koje su prošlog vikenda održane u Aranđelovcu, ekipa mlađih planinki „Orion“, osvojila je PRVO mesto, prenosi Radio Magnum.

U konkurenciji od dvadesetak ekipa u dvanaest različitih disciplina, predstavnice Odreda izviđača ,,Đorđe Simeonović“ iz Zaječarasu pobedile i ponovo potvrdile da je odred jedan od najboljih u Srbiji.

Ekipu su činile: Milica Andrejević, Hana Milošević, Olga Pintarić, Tamara Tošić, Tara Tošić i Neda Jovanović.

Ovo samo potvrđuje da su članovi i instruktori odreda „Đorđe Simeonović“ ponovo svojim marljivim radom i upornošću vratili Odred tamo gde pripada, u sam vrh izviđaštva u Srbiji.

„U toku je izviđački tabor na moru, a krajem meseca je i tabor na Grliškom jezeru, pa eto prilke za nove članove da se pridruže“ – poručuju iz zaječarskog Odreda izviđača.

izvor: Radio Magnum

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img