sreda, 6 decembra, 2023

Proslavljen 50. rođendan Doma učenika ŠOSO „Jelena Majstorović u Zaječaru /VIDEO/FOTO/

Pročitaj

U prostorijama Doma učenika ŠOSO „Jelena Majstorović“ obeležen je veliki jubilej – 50 godina od osnivanja ove ustanove u gradu na Timoku. U ovom domu smešteni su učenici ove škole iz: Zaječara, Negotina, Majdanpeka, Knjaževca, Boljevca i Kladova.

Učenici škole za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović u Zaječaru, zajedno sa svojim vaspitačima, priredili su gostima lepu priredbu. U čast jubileja učenici ove škole priredili su priredu gde su recitovali stihove pesma, pevali rok hitove i igrali kolo.
Defektolog Bojan Rakić, koji je i koordinator Veća vaspitača ŠOSO “Jelena Majstorović” istakao je da je glavni cilj svih zaposlenih to da „što više osamostale učenike i pripreme ih na život nakon što izađu iz njihove ustanove“.

U Domu učenika smešteno je 17 đaka o kojima, 24 sata, sedam dana u nedelji, brine četiri vaspitača i dve medicinske sestre tokom trajanja školske godine.
Prema rečima Emile Badivuk, direktorke ŠOSO “Jelena Majstorović” uslovi u domu su odlični pošto je 2012. godine dom kompletno renoviran.

Kao i na svakom rođendanu, i na ovom je bila rođendanska torta. Deca su duvala svećice, a posluženi su svi gosti. Pogledajte kako je sve izgledalo i kako izgledaju prostorije doma…

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img