subota, 1 oktobra, 2022

Promocija usluga za mlade na Gradskom bazenu u Zaječaru

Pročitaj

Kancelarija za mlade grada Zaječara u saradnji sa Timočki omladinskim centrom, Zavodom za javno zdravlje Zaječar i Matičnom bibliotekom “Svetozar Marković” svakog petka organizuje promociju usluga koje grad pruža mladima na gradskom bazenu.

Kancelarija za mlade, zajedno sa Timočkim omladinskim centrom, vršiće ispitivanje potreba mladih, s obzirom da je u proceduri izrada Strategije za mlade grada Zaječara za period od 2023.-2029. godine. Takođe, mladima će biti dostupan edukativni materijal na razne teme, od odgovornog vlasništva kućnih ljubimaca, uslugama onlajn savetovališta za mlade, reproduktivnog zdravlja i prevencije porodičnog i vršnjačkog nasilja.

Članovi biblioteke, moći će uz važeću člansku kartu, direktno na bazenu da pozajme knjige koje su bibliotekari odabrali za njih, a oni koji to nisu, moći će da se informišu o uslugama i aktivnostima Biblioteke.

Zavod za javno zdravlje “Timok” Zaječar, uz edukativni materijal i savete zainteresovanim kupačima, vršiće promociju svojih savetovališta i to Savetovališta za mlade, Savetovališta za pravilnu ishranu, Savetovališta za brak i porodicu i Savetovališta za odvikavanje od pušenja.

Turistička organizacija grada Zaječar obezbedila je prigodne poklone za mlade koji se odazovu akciji prikupljanja podataka za Strategiju i ispitivanja potreba mladih, a kao i prošle godine, uz podršku sponzora, deliće se besplatne karte za bazen i vaučeri za večeru u nekom od restorana u gradu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

SRPSKO SELO, EVROPSKO SELO: Poljoprivreda i stočarstvo kao razvojna šansa /VIDEO REPORTAŽA/

U drugoj priči iz serijala "Srpsko selo, evropsko selo" govorimo o poljoprivredi i stočarstvu ka razvojnoj šansi da život...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img