subota, 1 oktobra, 2022

Promocija projekta „Zdravo starenje“

Pročitaj

Sutra (petak 25. mart) će u prostoriji Crvenog krsta Zaječar u Krfskoj ulici  sa početkom u 10 sati biće održana se promocija projekta “Zdravo starenje“ na kojoj će učesce uzeti predstavnici Crvenog krsta Zaječar i partneri koji će učestvovati u realizaciji projekta: Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Gamzigrad“ Sportski savez grada Zaječara, Grad Zaječar, Matična biblioteka „Svetozar Marković“  OŠ „Ljuba Nešić“  Mala učionica  i Dragi ljudi.

Crveni krst Zaječar u okviru programa Klub 65+ otpočeo je realizaciju projekta „Zdravo starenje“ podržanog od Crvenog  krsta Srbije. Cilj projekta je poboljšanje kvaliteta života starijih osoba , zdravo starenje, promocija zdravih stilova života, zdrava ishrana, značaj fizičke aktivnosti,socijalna uključenost starijih lica.

Projekat je namenjen osobama starijim od 65 godina. U okviru projekta bice obuhvaćene starije osobe iz Zaječara i okolnih sela.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

SRPSKO SELO, EVROPSKO SELO: Poljoprivreda i stočarstvo kao razvojna šansa /VIDEO REPORTAŽA/

U drugoj priči iz serijala "Srpsko selo, evropsko selo" govorimo o poljoprivredi i stočarstvu ka razvojnoj šansi da život...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img