sreda, februar 21, 2024

Promocija knjige „Vecin cirkus“ autora Miloša Šobajića u Beogradu

Pročitaj

U prepunoj sali pres-centra MTS dvorane u Beogradu, ( nekadašnji Dom sindikata), sinoć je održana promocija knjige „Vecin cirkus“ autora Miloša Šobajića, u izdanju Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine-Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ iz Zaječara.

O ovom dramskom tekstu govorili su: direktor zaječarskog pozorišta Vladimir Đuričić, reditelj Božidar Đurović, Dušan Savić, fudbaler i Zvezdina zvezda, prijatelj Miloša Šobajića, i koautor drame Maja T. Iskjerdo, supruga Miloša Šobajića. Delove dramskog teksta čitao je glumac Milan Caci Mihailović.

Kako je planirano, predstava po drami  „Vecin cirkus“ Miloša Šobajica  biće postavljena u zaječarskom pozorištu iduće godine. Podsetimo, rad na predstavi prekinut je nakon smrti autora, i glumca Ivana Bekjareva, koji je trebalo da tumači naslovnu ulogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img