utorak, 31 januara, 2023

Promocija knjiga „Deca zla“ i „Ostrvo pelikana“ sudije Miodraga Majića u Zaječaru

Pročitaj

U petak 8. jula u Zaječaru će biti održana promocija knjiga „Deca zla“ i „Ostrvo pelikana“ sudije Miodraga Majića. Početak promocije zakazan je za 20 časova u prostoru bivšeg kafića „Enigma“ u ulici Timočke Bune broj 63.

Ovo je savršena prilika za čitaoce da ostvare lični kontakt s autorom i da porazgovaraju o romanima koji su izazvali pažnju javnosti u čitavom regionu.

Prijatelj promocije: Knjižara Kaligraf Zaječar

O AUTORU
Miodrag Majić je sudija Apelacionog suda u Beogradu. Tokom dosadašnje karijere, bio je sudija i predsednik Prvog opštinskog suda u Beogradu, kao i tužilački saradnik i pomoćnik. Od 2009. do 2012. godine predstavljao je i zastupao Republiku Srbiju pred Međunarodnim krivičnim sudom.
Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu doktorirao i magistrirao u oblasti krivičnog prava. Autor je većeg broja knjiga i članaka iz oblasti krivičnog i međunarodnog krivičnog prava i učestvovao je u izradi značajnih zakona u krivičnopravnoj oblasti (ZKP, Zakon o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima, Zakon o oduzimanju imovine stečene krivičnim delom itd.).
Član je Upravnog odbora i jedan od osnivača Centra za pravosudna istraživanja (CEPRIS). Dobitnik nagrade „Vitez poziva” (2016), priznanja „Balkan Heroes” (2018), nagrade „Verica Barać” (2019) i nagrade „Doprinos godine Evropi” (2019). Pored prava voli književnost, fotografiju, muziku, logiku…
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.
- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Premijera predstave „Ženidba“ u zaječarskom pozorištu

U okviru obeležavanja Dana pozorišta, na sceni zaječarskog teatra, u četvrtak, 2. februara, biće izvedena premijera predstave „Ženidba“, po...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img