sreda, februar 21, 2024

Program obeležavanja 75 godina Medicinske škole u Zaječaru

Pročitaj

Medicinska škola u Zaječaru navršava 75 godina postojanja. Tim povodom, škola priređuje niz događaja, koji će biti organizovani od ponedeljka, 22. maja do petka, 25. maja.

Kako kažu u toj zaječarskoj školi, jubilej je od izuzetnog značaja za Grad Zaječar i Timočki region, s obzirom na to da je ta škola jedina državna obrazovno-vaspitna ustanova iz područja zdravstva i socijalne zaštite u Zaječarskom i Borskom okrugu.

Kako je predviđeno programom, u ponedeljak, 22. maja, u dvorištu škole, od 11 do 13 sati, biće realizovana aktivnost „Pitajte nastavnika“, dok će u 10 sati i 45 minuta, u sali za fizičko vaspitanje, početi turnir u odbojci. U utorak, 23. maja, od 11 do 13 sati, u centru grada, ekipe prve pomoći Medicinske škole, „petlića“ Crvenog krsta i Vatrogasnog bataljona, izvešće pokaznu vežbu.

U sredu, 24. maja, od 16 do 18 sati, biće organizovana tribina sa bivšim učenicima škole i susret sa penzionerima Medicinske škole, dok će od 18 sati, u prostorijama škole, biti organizovan kviz „Fame The Game“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img