subota, 1 oktobra, 2022

PRODUŽEN ROK ZA ZAVRŠETAK RADOVA na magistralnom putu Zaječar-Knjaževac

Pročitaj

Radovi na rehabilitaciji kolovoza Zaječar – Knjaževac nastavljaju se do 1. novembra 2022. godine, obaveštavaju iz Javnog preduzeća „Putevi Srbije“.

Radovi koji se izvode na rehabilitaciji kolovoza na deonici puta Vratarnica – Zaječar, čiji je završetak najavljen za 18 meseci, odnosno do 20. februara 2022. godine, produženi su prvobitno do 19. maja ove godine, ali je usledilo obaveštenje o novom roku za završetak ovih radova. Kako su Putevi Srbije objavili, radovi na rehabilitaciji kolovoza Zaječar – Knjaževac nastavljaju se do 1. novembra 2022. godine.

Deonica na kojoj se izvode radovi duga je 24 kilometra, ima 11 mostova, a ugovorena vrednost radova je 12,5 miliona evra.

Radovi se izvode uz naizmenično propuštanje vozila, pomoću semafora na šest deonica. Prema rečima nadležnih, svaka deonica je dužine 600 metra, a razmak između deonica je od 3 do 4 kilometra.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom 24 časa neprekidno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

SRPSKO SELO, EVROPSKO SELO: Poljoprivreda i stočarstvo kao razvojna šansa /VIDEO REPORTAŽA/

U drugoj priči iz serijala "Srpsko selo, evropsko selo" govorimo o poljoprivredi i stočarstvu ka razvojnoj šansi da život...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img