sreda, februar 21, 2024

Nova pesma MC Džonija „Probudi me“

Pročitaj

Nikola Živanović, poznatiji kao MC Džoni je izbacio spot za novu pesmu „Probudi me“.

JEDAN OD MOJIH NAJDRAŽIH PROJEKATA DO SADA KONAČNO JE UGLEDAO SVETLOST DANA!

„Pesma i spot u kojima sam dao svu svoju emociju i ispričao deo svoje priče! Potrudio sam se da život mladog čoveka predstavim kroz umetnost! U ovom slučaju taj mladi čovek nisam samo ja, već svako ko ima bilo kakav problem ili hendikep u životu. Još jednom veliko hvala svim ljudima koji su radili na ovom projektu i bili deo istog! Bez njih cela ova priča nikada ne bi došla do drugih ljudi“napisao je MC Džoni na svom FB profilu.

Pesma je na Lyric Studio Youtube kanalu! a dostupna je i na svim Streaming platformama.  

Tekst: MC Džoni; Muzika: Prod.Tomix; Instrumental: Prod.Tomix; Mix/Master: Prod.Tomix; Aranžman: Ana, Prod.Tomix; Džonijevi vokali: Gruyich, Bigi; Ženski vokal: Ana Veličković; Izvršni producent: MC Džoni. 

🎥 Kamera, režija i montaža: Miroslav Jovanović; Asistenti na setu: MC Džoni, Ana, Kibo i Teodora Boucci; Uloge: MC Džoni Ana Teodora Boucci Veliko hvala svim ljudima koji su radili na ovom projektu i bili deo istog! Snimano u studiju Art & Soul gallery.

Glavna zamisao i ideja ovog projekta je predstavljanje istinite priče kroz umetnost! U priči je predstavljen život mladog čoveka (MC Džonija koji od rođenja boluje od teškog oblika cerebralne paralize) kroz san (košmar) iz koga se želi probuditi jer shvata da je zaglavljen u telu koje njemu ne pripada… Verujemo da je svako od nas barem jednom u svom životu poželeo upravo to isto. Da se probudi iz nekog ružnog sna koji ustvari nije san, već jedan težak period života u kome se trenutno nalazimo. Ovaj projekat takođe ima za cilj i dokazivanje na stvarnom primeru da su beskrajna ljubav prema nečemu, marljiv rad i trud i najvažnije vera u sebe jači i veći od bilo kog hendikepa ili drugih problema u životu!

Nikola Živanović, poznatiji kao MC Džoni, rođen je 5. februara 1998. godine. U rep vode Zaječara, pa onda i Srbije, uplivao je kao tinejdžer 2014. godine.

Džoniju je još kao bebi dijagnostikovana cerebralna paraliza – poremećaj do koga dolazi usled oštećenja mozga deteta, zbog čega otežano govori i kreće se isključivo u kolicima. Međutim, problem koji ga prati tokom celog života nije ga omeo da vlastitu muku, bol, ali i radost i sreću pretoči u reči, a onda i pesme, koje će zbog njegove bolesti, drugi izvoditi.

Džoni svoje pesme uglavnom kači na svoj  Jutjub kanal.

Razvio je i čitavu mrežu saradnika, pa su tu producenti, ljudi koji mu prave matrice za pesme i spotove, kao i više od 30 repera sa kojima je do sada sarađivao. Motive za pisanje pronalazi u vlastitom životu, a potom ih nesebično deli sa publikom.

Kruna njegovog dosadašnjeg rada je nedavno objavljena zbirka pesama Reper koji nikad nije repovao, a ako ste propustili promociju, izdvojte vreme i pogledajte je na YT kanalu Zaječarskog dnevnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.

POVEZANE VESTI:

MC Džoni (Nikola Živanović) novom pesmom promoviše svoj Lyric Studio /VIDEO/

MC Džoni (Nikola Živanović) izbacio novu pesmu „Zvezda danica“ /VIDEO/

 

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img