utorak, 5 decembra, 2023

Prijem za ambasadora EU u Srbiji kod gradonačelnika Zaječara /VIDEO/

Pročitaj

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuel Žiofre posetio je juče Zaječar i Feliks Romulijanu u okviru karavana Evropske debate. Tim povodom Prijem za ambasadora priredio je u Gradskoj upravi gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

Posetom Ambasadora Evropske unije istočnoj Srbiji i Zaječaru, juče je počeo Evropski debatni karavan. Debati na Romulijani prethodio je prijem gradonačelnika Zaječara koji je Emanuela Žifrea informisao o projektima koje je Evropska unija pomogla na teritoriji grada Zaječara, i sa njim razgovarao o budućim projektima koji će zajednički biti relizovani.

Emanuel Žiofre je na funkciji ambasadora u Srbiji već osam meseci i prvi put je u poseti Zaječaru. Izrazio je zadovoljstvo što je došao u grad poznat po pivu, istorijskim znamenitostima i ličnostima. O razgovoru sa Ničićem je rekao da je bio dosta konstruktivan.

Nakon razgovora u Gradskoj upravi, ambassador je posetio Feliks Romulijanu sa predstavnicima GIZ-a, i prisustvovao debati koju u okviru Evropske škole koju organizuju Informaciona mreža Evropske unije i debatna akademska mreža Otvorena komunikacija, uz podršku Delegacije Evropske unije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.

POVEZANE VESTI:

Počeo Karavan evropske debate u Negotinu i Zaječaru, ambasador EU u Srbiji Emanuel Žiofre na Romulijani sa debaterima

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img