ponedeljak, 30 januara, 2023

Prijem kod gradonačelnika Zaječara i nagrada od po 100 hiljada dinara za hrabre vatrogasce

Pročitaj

Danas je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić priredio prijem za dva mlada momka, heroja, pripadnika  MUP-a, Sektora za vanredne situacije, za njihove starešine, generala policije i načelnika PU Zaječar Bogoljuba Živkovića i načelnika Štaba za vanredne situacije, Branislava Matića, i ovom prilikom izrazio veliku zahvalnost u ime grada i građana Zaječara zbog spašavanja trogodišnjeg dečaka na Popovoj plaži.

Odlukom Gradskog veća grada Zaječara vatrogasci-spasioci Andrija Trifunović i Saša Lalić, za herojsko delo spašavanja trogodišnjeg dečaka, biće nagrađeni novčanim iznosom od po 100.000 dinara i od strane gradonačelnika predloženi za najvišu nagradu grada za hrabrost, koja se uručuje povodom Dana grada 6. oktobra.

IZVOR: zajecar.info

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

Vatrogasci Trifunović i Lalić srećni što su trogodišnjem dečaku spasili život /VIDEO i FOTO/

Ministar Policije izrazio zahvalnost vatrogascima Trifunoviću i Laliću povodom spasavanja trogodišnjeg dečaka u Zaječaru

Dete upalo u šaht kod Popove plaže u Zaječaru

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

„Sveti Sava, naša slava“ u Klenovcu

U prepunoj sali Doma kulture u Klenovcu održana je druga po redu manifestacija "Sveti Sava, naša slava". Meštane Klenovca i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img