sreda, 6 decembra, 2023

Prezentacija urbanističkog projekta rekonstrukcije PAVILJONA i izgradnje OTVORENOG STRELIŠTA

Pročitaj

Odeljenje za urbanizam, građevinske i komunalno stambene poslove oglašava javni poziv za prezentaciju Urbanističkog projekta za rekonstrukciju Paviljona i izgradnju Otvorenog strelišta u Zaječaru, na Kraljevici.

Na javnu prezentaciju izlaže se Urbanistički projekat za rekonstrukciju Paviljona i izgradnju otvorenog strelišta u Zaječaru, koji je urađen od strane „KAPAPROJEKT” iz Niša.

„Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica da izvrše uvid u Urbanistički projekat, kao i da u toku javne prezentacije dostave svoje primedbe i sugestije u pisanom obliku, nadležnom organu, odnosno Odeljenju za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove, Gradske uprave grada Zaječara, Trg oslobođenja br.1 u Zaječaru“ – navodi se u pozivu.

Javna prezentacija Urbanističkog projekta se održava u trajanju od sedam dana, i to od 19.7.2023. do 25.7.2023. godine, svakog radnog dana od 7:30 do 15:30 h.

Javne prezentacije su u prostorijama Odeljenja za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove (ul. Krfska br.4 u Zaječaru), kao i na internet stranica grada Zaječara (www.zajecar.info), a obaveštenja se mogu dobiti na istoj adresi u kancelariji broj 2, na prvom spratu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img