nedelja, 25 septembra, 2022

Prezentacija kompanije „Delhaize Srbija“ sutra u Kotlujevcu

Pročitaj

U Domu kulture u Kotlujevcu, sutra 23. septembra, od 12 sati, biće organizovana zvanična prezentacija kompanije „Delhaize Srbija“ i prezentacija otvorenih radnih pozicija koje kompanija nudi.

Zainteresovani za posao, mogu da prisustvuju otvorenoj tribini, pogledaju video film o kompaniji i otvorenim radnim pozicijama, saslušaju prezentovanje uslova koje kompanija nudi, ali i da učestvuju u otvorenom razgovoru sa predstavnikom kompanije i da postave pitanja.

Nakon prezentacije, zainteresovani za posao mogu se javiti agenciji Business team Pavlović na telefon 0643435028, kontakt osoba Danijela Pavlović, radi upućivanja u kompaniju Delhaize Srbija.

Prezentacija počinje tačno u podne, a kako napominju organizatori, poželjno je da se zainteresovani za dolazak jave na broj telefona 0643435028 zbog mesta u sali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Patrijarh srpski Porfirije u Negotinu

Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Porfirije boravio je u Negotinu i u Eparhiji timočkoj gde mu je u porti...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img