nedelja, 4 juna, 2023

Predstava zaječarskog pozorišta „Čehovljeva soba“ sutra na „Nušićevim danima“

Pročitaj

Predstava zaječarskog pozorišta „Čehovljeva soba“, po motivima Antona Pavloviča Čehova, u adaptaciji Une Đelošević i Nikole Zavišića, koji je i reditelj predstave, biće izvedena danas na Festivalu “Nušićevi dani” u Smederevu, koji je počeo 15. maja i održava se do 24. maja.

Predstava je selektovana za učešće na Festivalu u veoma jakoj konkurenciji jer pored zaječarskog teatra na pozorišnim susretima u Smederevu učestvuju Narodno pozorište i Atelelje 212 iz Beograda, kao i Narodno pozorište Niš.

U predstavi igraju zaječarski glumci: Marija Stanković, Gabrijel Bećarević, Ivana Bartunjek, Branislav Mijatović, Miloš Tanasković, Vujadin Milošević, Viktorija Arsić, Nataša Petrović, Sanja Nedeljković, Jelena Rajić i Ana Bretšnajder.

Članovi zaječarskog pozorišnog ansambla osim što glume, pevaju i sviraju.

Bend predstave čine: Vujadin Milošević, Predrag Grbić, Miloš Tanasković, Ana Bretšnajder, Jelena Rajić, Marija Stanković i Ivana Bartunjek.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Potekla voda studena po 15. put u Velikom Izvoru

U Velikom Izvoru kod Zaječara, sutra će biti održana 15. Međuokružna smotra seoskih folklornih ansambala u koreografisanom folkloru „Potekla...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img