utorak, 5 decembra, 2023

Predstava Pan teatra „Koronirajmo“ u četvrtak na sceni zaječarskog pozorišta /VIDEO/

Pročitaj

Predstava Pan teatara iz Beograda pod nazivom „Koronirajmo“, u kojoj igraju Bojana Đurašković i Marko Milošević, a koji potpisuju i tekst i režiju, biće odigrana u četvrtak, 31. marta, od 20 sati u zaječarskom pozorištu.

Večernja pozorišna predstava „Koronirajmo“ na duhovit način priča o mladom paru koji odlučuje da započne zajednički život i to tačno pred dolazak Korone na Balkan.

„Junake oslovljavamo samo sa „On“ i „Ona“, zato što su oni vaši poznanici, prijatelji, komšije, možda potpuni stranci, a možda baš i vi. Dolaskom karantina započinje najteži test današnjih veza. Osuđeni jedno na drugo, u četiri zida,njihova veza dostiže sve veće dubine, ali zato su tu i njihove razlike, dnevne frustracije, neusklađene navike, drugačije želje i potpuno suprotni pogledi. A dok u kući vlada haos, napolju nije ništa bolje. Poslovi su im stali, pandemija vlada, a opasnost je sve veća iz dana u dan. Kakoće naš par prebroditi naizgled nesavladive probleme koje su ih zadesile? Samo vreme će reći, a dotada: Koronirajmo!“ – poručuju iz Pan teatra.

Početak je u 20:00 sati, a cena ulaznice je 300 dinara.

POVEZANE VESTI:

Otkazana predstava „Don Žuan se vraća iz rata“ umesto nje na repertoaru „Čučuk Stana – Srpkinja i Grkinja“

Potpisan Sporazum o saranji zaječarskog i vidinskog pozorišta /VIDEO/

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img