četvrtak, februar 29, 2024

Predstava „Nisam prijavila“ u Prištini i Prizrenu

Pročitaj

Predstava „Nisam prijavila“ biće odigrana u četvrtak 24. novembra u Prištini, a dan kasnije, na  Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama  biće odigrana i u Prizrenu.

U predstavi koja je  12. novembra uspešno odigrana u Puli, na 8. susretima Bošnjaka jugistočne Evrope, igrale su devojke iz Rijeke, Prizrena i Zaječara. U predstavama koje slede igraće devojke iz Novog Pazara, Prizrena i Zaječara.

„Na ovaj način nastavljamo da govorimo tišinu svih devojčica, devojaka i žena žrtava nasilja na Balkanu“ – rekla je Selena Ristić Vitomirović,  rediteljka predstave.

Podsećamo da je predstava nastala u saradnji Udruženja “Dečiji centar“  iz Zaječara i KUD “Šarski behar“ iz Prizrena, a uz podršku Rekonstrukcije ženski fond.

„Nakon igranja u Prizrenu, Tirani, Beogradu, Zaječaru, Puli i Prištini nastavljamo sa širenjem mreže solidarnost i igranjima u regionu“ – kažu u Dečijem centru.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

 

POVEZANE VESTI:

Predstava #NISAM PRIJAVILA odigrana i pred beogradskom publikom /VIDEO/

Predstava #NISAM PRIJAVILA napokon pred zaječarskom publikom /VIDEO/

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img