sreda, februar 21, 2024

Predstava #NisamPrijavila rasplakala zaječarsku publiku /VIDEO/

Pročitaj

„Dečiji centar“ Zaječar nastavlja sa podrškom kampanji #NisamPrijavila, u okviru koje je sinoć u Omladinskom centru u Zaječaru, odigrana predstava  #NisamPrijavila.

Pred prepunom baštom Omladinskog centra u Zaječaru devojke su ispričale iskustva žrtava nasilja, priče devojčica, devojaka i žena, žrtava seksualnog, fizičkog i psihičkog nasilja, a Režiju potpisuje Selena Ristić Vitomirović.

„Taj krug nasilja je mnogo veći no što se u javnosti zna, to je ustvari pravi i jedini razlog zbog koga ne smemo da odustanemo. Podršku za igranje predstave i izradu murala dobili smo od Nacionalne zadužbine za demokratiju i Zaječarske inicijative“ – kaže Selena.

Narednih dana biće završen mural na zgradi u ul. Bore Milića 3, kojim će se preneti jasna poruka o problemu nasilja nad devojčicama, devojkama i ženama na Balkanu.

Predstava nisam prijavila, pre Zaječara odirana je pred publikom u Prizrenu, Tirani i u Beogradu, a već su dogovorena i gostovanja u drugim gradovima.

POVEZANE VESTI:

Predstava #NISAM PRIJAVILA odigrana i pred beogradskom publikom /VIDEO/

Premijere predstave „Nisam prijavila“ 6. 7. i 8. maja u Severnoj Mitrovici, Prizrenu i Tirani /VIDEO/

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img