sreda, 6 decembra, 2023

Poziv za obuku „Istražujem prilike, kreiram svoj karijerni put“

Pročitaj

U Zaječaru će od 22. do 24. maja, biti ordžana trodnevna obuka pod nazivom „Istražujem prilike, kreiram svoj karijerni put“, namenjena mladima od 18 do 30 godina, koji žive na selu i razmišljaju o svojoj budućnosti i karijeri (nastavku školovanja, traženju posla, pokretanju svog biznisa, itd.).

Mladi će u okviru obuke, moći da svoja interesovanja, sklonosti, sposobnosti i veštine sagledaju kao potencijale za karijeru, da isplaniraju dalje korake u svojoj karijeri, pripreme se za izlazak na tržište rada (neophodna dokumentacija, veštine – kome šta nedostaje!), saznaju gde ima poslova i pod kojim uslovima se mogu zaposliti, gde mogu otići na stručnu praksu ukoliko žele, kakve mogućnosti postoje u njihovoj lokalnoj zajednici ako imaju poslovnu ideju ili su poljoprivrednici, kao i da pronađu odgovore na brojna druga pitanja i dileme u vezi karijere.

Svaki polaznik obuke dobiće potvrdu o završenom programu, koju će uz CV prilagati poslodavcima.

Svim učesnicima biće obezbeđeni putni troškovi, osveženje i užina tokom obuke, kao i materijali za rad.

Obuka će biti realizovana od 15.00 do 19.00 sati u prostorijama TOC-a (ulica Generala Gambete 44, sprat 8, desni lift), a prijave su moguće na broj telefona 069/4441091 ili putem mejla konkurs@toc.rs.

Program se realizuje u okviru projekta Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u okviru Nemačke razvojne saradnje u Srbiji koji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH) u saradnji sa Ministarstvom za turizam i omladinu kao vodećim partnerom. Aktivnosti unapređenja ekonomskih perspektiva mladih sprovodi konzorcijum konsultantskih kuća
Fakt, involas i Smart kolektiv.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img