sreda, 1 februara, 2023

Potencijali za ulaganje u Zaječaru predstavljeni direktorima nemačkog ogranka kompanije „Sumitomo Corporation“

Pročitaj

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić i predstavnici kompanije „Sumitomo Corporation“, održali su sastanak u Gradskoj upravi u Zaječaru.

Ničić je tom prilikom istakao da očekuje dalje razgovore i odluku menadžmenta ove japanske kompanije.

„Zahvaljujući saradnji sa Nemačko-srpskom privrednom komorom (Deutsch-Serbische Wirtschaftskammer), i gospodinu Milanu Krstiću kao predstavniku iste, danas sam imao priliku i zadovoljstvo da potencijale za ulaganje u naš grad predstavim direktorima nemačkog ogranka kompanije „Sumitomo Corporation“ – rekao je Ničić.

On je dodao da je sa gostima najpre razmenio informacije o potrebama investitora, ali i onome što Grad može da ispuni.

„Sa našim gostima, Henning von dem Hagenom, Dirk Hochmalom, Iwata Tatsuyamom i Achim Stepczynskim, razmenili smo informacije o njihovim potrebama i očekivanjima kao i našim mogućnostima da ista ispunimo. Sa nadom očekujemo dalje razgovore i odluku menadžmenta ove izuzetno snažne japanske kompanije koja posluje u 42 zemlje sveta na 5 kontinenta“ – zaključio je Ničić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana 61. sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga /VIDEO/

Na sednici Saveta Zaječarskog upravnog okruga, 61. po redu, koja je održana u Zaječaru, razmatranI su izveštaji o radu...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img