sreda, 1 februara, 2023

Pošta Srbije raspisala Konkurs za zapošljavanje nateritoriji cele Srbije

Pročitaj

Javno preduzeće „Pošta Srbije“ Beograd saopštilo je danas da pokreće stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Srbije, počev od 4. maja ove godine, prenosi Beta.

Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, aktuelne su potrebe za zapošljavanjem novih izvršilaca na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika.

Za ta radna mesta u poslovnicama širom zemlje, na konkurs imaju priliku da se prijave svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obradjene.

Kandidati koji udju u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju.

Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije kreirala je na korporativnom sajtu stranicu gde će biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu.

Ta stranica ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.

Pošta Srbije medju najstarijim je i najvećim javnim preduzećima u Srbiji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih.

„Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je atraktivan, pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne uspehe gradi na kvalitetu ljudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoročnoj strategiji da privuče i zadrži najbolje kandidate i da se zajedno sa zaposlenima dalje izgradjuje i razvija“ – navodi se u saopštenju.

Prijavu za posao možete pronaći OVDE.

Izvor: Beta

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana 61. sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga /VIDEO/

Na sednici Saveta Zaječarskog upravnog okruga, 61. po redu, koja je održana u Zaječaru, razmatranI su izveštaji o radu...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img