sreda, 8 februara, 2023

Porodica Dinić iz Zaječara dobila pojačanje u pravnom timu za sprečavanje iseljenja iz porodične kuće /VIDEO/

Pročitaj

Članovi porodice Dinić iz Zaječara i dalje se bore za očuvanje svog doma. Danas su dobili i dodatnu pravnu pomoć u toj borbi.

Pre samo nekoliko dana bilo je zakazano iseljenje iz kuće, ali je treći pokušaj izvršitelja da ih iseli iz kuće odložen.

Pravni tim „Nove stranke – da se struka pita“ došao je danas u njihov dom iz Beograda i ponudio svoju pomoć u daljem postupku.

U Kragujevačkoj 9, u zaječarskom naselju Kotlujevac, danas su razmatrani svi aspekti i dalji koraci, koji bi trebalo da spreče da petočlana porodica Dinić ostane bez krova nad glavom.

Darija Dinić se zahvalila na ponuđenoj pomoći i ističe da će se oni boriti do kraja, jer je, kako kaže, „pravda na njihovoj strani.“

Da podsetimo, Budimka Dinić, Miloševa majka, koji u kući živi sa suprugom i tri maloletne devojčice, vratila je dve trećine duga svom nekadašnjem poslovnom partneru, međutim on je pokrenuo tužbu za ceo iznos. Spor je kako navode vođen bez njihovog znanja, i to je glavni uzrok problema koji je doveo izvršitelje na njihova vrata.

Dinići se nadaju da će pravda i istina na kraju pobediti i da da će, uprkos svemu, uspeti da sačuvaju i zaštite svoj porodični dom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

POVEZANE VESTI:

Odloženo iseljenje porodice Dinić sa troje male dece iz porodične kuće u Zaječaru

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Film „Oluja“ u Kotlujevcu

Film „Oluja“, koji obrađuje temu jednog od najvećih srpskih stradanja u novijoj istoriji, biće prikazan 12. i 13. februara...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img