sreda, 1 februara, 2023

Policija tokom praznika isključila šestoricu vozača iz saobraćaja zvog droge i alkohola

Pročitaj

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu, tokom praznika, isključili su iz saobraćaja šestoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i dvojicu pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna policija u Negotinu zaustavila je vozača „fijata“ (24) koji je upravljao sa 2,02 promila alkohola u organizmu, kao i vozača „pasata“ (44) koji je vozio sa 1,63 promila.

Borska policija iz saobraćaja je isključila vozače „ford fokusa“ (23) i „opela“ (39) koji su automobilima upravljali sa 1,65, odnosno 1,29 promila alkohola u organizmu, ženu (29) koja je upravljala „opelom“ sa 1,27 promila i vozača „bmv-a“ (52) sa 1,23 promila alkohola.

Patrola je, takođe u Boru, isključila iz saobraćaja vozače „golfa“ (47) i (54) koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Svim vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana 61. sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga /VIDEO/

Na sednici Saveta Zaječarskog upravnog okruga, 61. po redu, koja je održana u Zaječaru, razmatranI su izveštaji o radu...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img