utorak, 5 decembra, 2023

PODKAST: Digitalno drugačiji aktivizam mladih u lokalnoj zajednici Epizoda 3 /VIDEO/

Pročitaj

Društvo obolelih od cerebralne i dečije paralize Zaječar realizuje projekat „Digitalno drugačiji“. U pet podkast emisija obrađivane su teme građanskog aktivizma, ljudskih prava, zapošljavanja, post – kovid života  i mladih na društvenim mrežama.

Cilj ovog projekta jeste promocija demokratskih vrednosti i građanskog aktivizma mladih, kao i angažovanje mladih koji su aktivni u Društvu obolelih od cerebralne i dečije paralize, ali su svoje aktivnosti smanjili usled pandemije Covid -19. Realizacijom projekta obrađene su teme koje su od značaja za život mladih u lokalnoj zajednici kroz moderne kanale komunikacije (formiranje Virtuelnog Tima i relizacija 5 podkasta, kao i info – grafika na društvenim mrežama) a sve sa ciljem kako bi se promovisao i povećao nivo angažovanosti mladih ljudi u rad civilnog društva.

Projekat je podržan od strane Zaječarske Inicijative kroz Zi-manov fond za mlade.

Danas vam predstavljamo treću epizodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

PODKAST: Digitalno drugačiji aktivizam mladih u lokalnoj zajednici Epizoda 2 /VIDEO/

PODKAST: Digitalno drugačiji aktivizam mladih u lokalnoh zajednici Epizoda 1 /VIDEO/

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img