četvrtak, 28 septembra, 2023

Počeo tradicionalni Memorijalni turnir u fudbalu „Uroš Jovanović 2022″

Pročitaj

Tradicionalni Memorijalni turnir u fudbalu za mlađe kategorije, za decu rođenu od 2010. do 2015. godine, pod nazivom „Uroš Jovanović 2022″ počeo je danas na Kraljevici.

Memorijalni turnir u fudbalu „Uroš Jovanović 2022″ organizuje OFK 019. Turnir i ove godine, kažu u organizaciji, okuplja veliki broj mladih fudbalera iz Niša, Paraćina, Ćićevca, Ćuprije, Negotina, Kladova, Sokobanje, Bora, Knjaževca, Boljevca, Majdanpeka, Bošnjana, nekoliko timova sa Kosova i Metohije, nekoliko iz grada domaćina i polaznike Škole fudbala beogradskog Partizana.

Stotine mališana izaći će sutra na teren, predstaviti svoje klubove i gradove odakle dolaze, i pokazati svoje fudbalsko umeće, a organizatori podsećaju da je glavni cilj druženje dece i sticanje novih prijatelja, podsticanje zdravih navika, negovanje pobedničkog duha i od malih nogu razvijanje ljubavi prema fudbalu i sportu uopšte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Uhapšen Negotinac zbog omogućavanja uživanja opojnih droga

Policija je u Negotinu uhapsila D. M. (40) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img