utorak, 5 decembra, 2023

Počeo festival kulture mladih Srbije u Knjaževcu

Pročitaj

U Knjaževcu je počeo 61. FESTIVAL KULTURE MLADIH SRBIJE, Internacionalnom smotrom folklora. Na trgu ispred Doma kulture nastupali su predstavnici Meksika, Severne Makedonije i domaći folkloraši.

Folklorni ansambl „Kolo“ iz Knjaževca tradicionalno otvara Festival kulture mladih, a ove godine predstavili su se igrama iz Crnorečja i Šumadije.

Tokom trajanja 61. Festivala kulture mladih u Knjaževcu biće održani koncerti izvođača različitih žanrova, kao i program za decu, izložba likovnih radova, i dodela „Timočke lire” najboljem mladom pesniku. Ove godine u Knjaževcu u muzičkom delu festivala nastupiće Vesna Zmijanac, Marina Visković, Marija Šerifović, Nenad Cvijetić, grupa „Kerber” i grupa „Dexter”.

Sinoć je na programu FKMS-a bili Detinjstvo fest i Family maskenbal. Prvi koncert u okviru festivala, zakazan je za sutra (21. jul) kada će na Gurgusovačkoj kuli nastupati Vesna Zmijanac i Marina Visković.

IZVOR: Za media

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img