sreda, 1 februara, 2023

POČELA PRODAJA KARATA za predstavu Džona Malkoviča na Feliks Romulijani

Pročitaj

𝗡𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗽𝘂𝘀𝘁𝗶𝘁𝗲 𝘀𝗽𝗲𝗸𝘁𝗮𝗸𝗹 𝟴. 𝗮𝘃𝗴𝘂𝘀𝘁𝗮 𝗻𝗮 Feliks 𝗥𝗼𝗺𝘂𝗹𝗶𝗷𝗮𝗻𝗶!

Paklena komedija Ispovesti serijskog ubice u kojoj glavnu ulogu tumači Džon Malkovič (John Malkovich) biće odigrana na carskoj palati Feliks Romulijana, 8. avgusta od 20:30. 

Cena karte za stajanje je 1.000 dinara, a mogu se rezervisati  putem telefona 019 44 00 10                                                                ili mejlom na: rezervacije@zoranradmilovic.rs

Karte možete kupiti i preuzeti na biletarnici pozorišta svakog radnog dana od 9 do 15 časova.

 

 

Predstava je sa muzičkom pratnjom orkestra Bečke akademije i Vrcoslavski baroknog orkestra, a Malkovich glumi psihopatu Jacka Unterwegera koji neodoljivo podseća na austrijskog monstruma Josefa Fritzla.

Pokrovitelj događaja je grad Zaječar, a organizatori Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“, Narodni muzej „Zaječar“, Turistička organizacija grada Zaječara, uz veliku pomoć projekta „EU za kulturno nasleđe i turizam“ i nemačke agencije za saradnju GIZ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

Džon Malkovič osmog avgusta dolazi na Romulijanu predstavom Ispovesti serijskog ubice

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana 61. sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga /VIDEO/

Na sednici Saveta Zaječarskog upravnog okruga, 61. po redu, koja je održana u Zaječaru, razmatranI su izveštaji o radu...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img