sreda, februar 21, 2024

Počela prijava mladih za državnu pomoć od 5.000 dinara

Pročitaj

Juče u ponoć počela je prijava državne pomoći za 5.000 dinara za mlade od 16 do 29 godina.

Juče u ponoć je počela prijava za jednokratnu pomoć od 5.000 dinara za mlade starosti od 16 do 29 godina. Prijava se vrši preko portala Uprave za trezor (idp.trezor.gov.rs), i biće moguća do 15. decembra.

Mladima se nakon unošenja osnovnih ličnih podataka (JMBG, broj lične karte i ime banke), zavodi prijava čiji status mogu da provere na navedenom portalu.

Da bi dobili novac, potrebno je da se svi mladi prijave, bez obzira na to da li su se ranije prijavljivali za pomoć koju je država davala, i da u trenutku prijave imaju važeću ličnu kartu.

Istovremeno, primaocima novčane socijalne pomoći i licima u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija novac će biti uplaćen bez podnošenja prijave, dakle automatski, navodi se u saopštenju.

Pravo na prijavu imaju svi oni koji od 20. novembra imaju 16 godina, ili nemaju navršenih 30.

Prijava je na linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img