četvrtak, 30 novembra, 2023

Počela Evropska nedelja sporta u Zaječaru

Pročitaj

Juče je počela Evropska nedelja sporta u Zaječaru. Dolazi preko Olimpijskog komiteta i tokom nje će do 30. septembra biti organizovano niz javnih i pokaznih treninga u različitim sportskim disciplinama, a koji će biti potpuno otvoreni za sve zainteresovane, naravno mahom najmlađe sugrađane.

Na Trgu oslobođenja u Zaječaru, juče je Evropska nedelja sporta otvorena javnim treningom školice sporta i gimnastike.

Do kraja meseca, svakodnevno će biti održavane sportske aktivnosti u izvođenju sportskih klubova i udruženja sa teritorije grada Zaječara, sve to u organizaciji Sportskog saveza Zaječara i uz podršku grada Zaječara, koji je i pokrovitelj ove tradicionalne manifestacije.

Pored Zaječara, domaćini Evropske nedelje sporta biće i Aranđelovac, Požarevac, Sombor, Bor, Knjaževac, Pirot, Zrenjanijn, Pančevo i Beograd.

Evropska nedelja sporta je događaj pokrenut od strane Evropske komisije, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta i Erazmus+ programom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img