sreda, 8 februara, 2023

Plan imunizacije u Zaječaru

Pročitaj

Građani u istočnoj Srbiji, na području koje pokriva Zavod za javno zdravlje „Timok“, od 29. novembra do 5. decembra, mogu bez zakazivanja, da se vakcinišu Sinopharm, Moderna i Pfizer vakcinom.

Vakcine su Zaječarcima dostupne u Domu zdravlja, na Odeljenju opšte medicine, gde će se imunizacija vršiti radnim danima od 8 do 16 sati, dok je za dane vikenda, vakcinacija moguća subotom od 9 do 16 sati.

Vakcinacija protiv sezonskog gripa će se obavljati u Službi opšte medicine u Domu zdravlja, u Ambulanti 1 i u ambulanti Kotlujevac radnim danima i subotom od 8 do 16 časova.

U Ambulanti Karađorđev venac imunizacija će se vršiti radnim danima od 8 do 13 časova, dok će se u seoskim ambulantama vakcinacija obavljati po nedeljnom rasporedu rada ambulanti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Film „Oluja“ u Kotlujevcu

Film „Oluja“, koji obrađuje temu jednog od najvećih srpskih stradanja u novijoj istoriji, biće prikazan 12. i 13. februara...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img