utorak, 29 novembra, 2022

Peti festival malih pozorišnih formi u Zaječaru od 11. do 15. oktobra /VIDEO/

Pročitaj

U zaječarskom pozorištu će od 11. do 15. oktobra biti održan peti Festival malih pozorišnih formi. Biće izvedeno šest vrhunskih monodrama i duodrama iz Srbije, Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Festival će 11. oktobra u 20 sati otvoriti predstava Zvezdara teatra iz Beograda „Knjiga o Milutinu-deo prvi“ u izvođenju Nenada Jezdića.
Narednih večeri, od 20 sati biće izvedene predstave: „Karmen“ Dramskog teatra iz Skoplja, Severna Makedonija, u izvođenju Biljane Dragičević Projkovski, „Petrijin venac“ Teatra na brdu iz Beograda, u izvođenju Mirjane Karanović, zatim duo drama „Prah“, rađena u koprodukciji JU Centra kulture i mladih Općine Sarajevo i Sarajevskog Udruženja dramskih umetnika „Altteatar“, Bosna i Hercegovina, u kojoj igraju Gordana Boban i Mirsad Tuka.
Poslednjeg dana Festivala malih pozorišnih formi, 15. oktobra, biće odigrane dve predstave: od 12 sati „Prodavnica budućnosti“, JU Kulturno – sportskog centra Bugojno, Bosna i Hercegovina, u izvođenju Sanela Ugaraka, i od 20 sati „Feliks i Doris“ Teatra Madlenijanum iz Beograda, u kojoj igraju Vanja Milačić i Vladimir Grbić.
Cena kompleta karata za šest predstava je 1500 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.
- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Plan imunizacije u Zaječaru

Građani u istočnoj Srbiji, na području koje pokriva Zavod za javno zdravlje „Timok“, od 29. novembra do 5. decembra,...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img