sreda, 6 decembra, 2023

Otvorene prijave za solarni kamp za mlade u oktobru u Sremskim Karlovcima

Pročitaj

Jesenji kamp za mlade sa rurala, biće održan od 17. do 21. oktobra, u Ekološkom centru Radulovački u Sremskim Karlovcima. Prijave su otvorene do 2. oktobra.

Obuka ima za cilj da mladi ljudi na jedan ekološko prihvatljiv način dobiju osnovna znanja o proizvodnji električne energije i time izgrade vlastite kapacitete kako bi u daljim koracima razvili praktične veštine koje će im biti od pomoći u samostalnoj izradi i primeni obnovljivih izvora energije, fokusirajući se na solarnu energiju i primenu iste u njihovim zajednicama.

Učesnicima će nakon obuke biti na raspolaganju pet mini solarnih elektrana kao vid podrške za relazaciju obnovljivih izvora energije u njihovim lokanim zajednicama.

Kamp se organizuje u okviru GIZ-ovih projekata „Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji“ i „Promocija obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti“.

Kako bi osigurali svoje učešće na radionici „Solarnog kampa za mlade lidere“ popunjen formular treba poslati na email adresu youth-rs@giz.de.

Subject mejla: Prijava za radionicu „Solarni kamp za mlade lidere“.

Kontakt telefon – 062/805 44 66.

Obrazac prijave se nalazi na sajtu grada u odeljku MLADI.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img