utorak, 29 novembra, 2022

Otvorene prijave za jesenji kamp za mlade od 18 do 30 godina

Pročitaj

Jesenji kamp „Ko može biti mladi lider u zajednici?“ biće organizovan u Planinarskom domu Dojkinci, u okviru projekta „Mladi u pokretu“ koji sprovodi Udruženje Društvo Roma Zaječar u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ. Kamp će biti održan od 9. do 14. oktobra ove godine.

Za kamp se mogu prijaviti mladi između 18 i 30 godina (za žene, povratnike i etničke manjine do 40). Učesnici kampa imaće priliku da se upoznaju i povežu sa 30 mladih ljudi iz Timočke krajine sa različitim životnim iskustvom i različitim mogućnostima ali sa zajedničkom željom za kreiranjem promena.

Tokom šest dana, kroz brojne radionice, igre i treninge obrađivaće se teme poput diskriminacije, ljudskih prava, tolerancije, solidarnosti, empatije, prihavtanja i inkluzije, jednakih mogućnosti, partnerstva, aktivnog građanstva, različitosti, kreativnosti, oblika komuniciranja i mentalnog zdravlja.

Kamp se realizuju u okviru projekta „Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji“, koji u okviru Nemačke razvojne saradnje sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.

Prijave za kamp su otvorene do 7. oktobra u 12 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Plan imunizacije u Zaječaru

Građani u istočnoj Srbiji, na području koje pokriva Zavod za javno zdravlje „Timok“, od 29. novembra do 5. decembra,...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img