utorak, 29 novembra, 2022

Otvoren novi Grooming salon „Džeki 78“ za pse i mačke u Zaječaru

Pročitaj

U Zaječaru je otvoren novi profesionalni Grooming salon „Džeki 78“, namenjen psima i mačkama u kome vaši kućni ljubimci mogu da dobiju kompletnu negu: Šišanje, furminiranje, šišanje šapa, čišćenje ušiju, kupanje, isčešljavanje, sečenje noktiju…

 

Profesionalni grumer, Zorana Petković koja je završila školu u Novom Sadu, rekla je za naš portal da je pozadina celog posla zapravo ljubav.

 

„Radim ovo zato što ih neizmerno volim i želim da im priuštim spa osećaj kod mene. Imajući u vidu da su mačke i psi filteri naše energije, kod mene treba da se opuste i da uživaju i da se nakon sređivanja kod mene, prave važni kad izađu na ulicu u šetnju“ – ističe Zorana.

Salon „Džeki 78“ se nalazi u samom centru Zaječara, u ulici Hajduk Veljkovoj broj 7. Više informacija možete dobiti na telefon: 064 489 61 35.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Plan imunizacije u Zaječaru

Građani u istočnoj Srbiji, na području koje pokriva Zavod za javno zdravlje „Timok“, od 29. novembra do 5. decembra,...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img