četvrtak, februar 29, 2024

Otvoren javni poziv za instruktore u Popisu: Za Zaječarski i Borski okrug biće angažovano oko 600 popisivača

Pročitaj

Republički zavod za statistiku objavio je javni poziv za prijavljivanje kandidata za instruktore u popisu stanovništva, domaćinstava i stanova za 2022. godinu.

Zainteresovani za rad u Popisu u svojstvu instruktora, mogu da se prijave u periodu do 3. jula ove godine (do 20 časova), i to popunjavanjem elektronske prijave na sajtovima Republičkog zavoda za statistiku, stat.gov.rs ili popis2022.stat.gov.rs.

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispuni su: državljanstvo Republike Srbije, prebivalište ili prijavljeno boravište u Republici Srbiji, najmanje 18 godina starosti u trenutku popunjavanja prijave, stečeno najmanje četvorogodišnje srednje obrazovanje i da kandidat nije osuđivan, da protiv njega nije pokrenuta istraga niti se protiv njega vodi krivični postupak.

Posebni uslovi koje kandidat treba da ispuni su; poznavanje rada na računaru (MS Office, internet) – predviđeno je testiranje kandidata, kao i mogućnost korišćenja sopstvenog računara i pristup internetu tokom perioda angažovanja.

Detaljnije informacije o zadacima instruktora i procedurama za izbor kandidata dostupne su na sajtu RZS-a.

Za Popis u Zaječarskom i Borskom okrugu biće angažovano oko 600 popisivača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img