sreda, februar 21, 2024

Počela sezona kupanja na gradskom bazenu u Zaječaru

Pročitaj

Juče je na gradskom  bazenu u Zaječaru počela sezona kupanja, a i ove godine roditelji će moći da upišu decu u Školu plivanja.

Cena dnevne karte je 200 dinara, nedeljne 1.200, dok cena mesečne karte iznosi 3.500 dinara.

“Kapija gradskog bazena u Zaječaru otvorena je juče, a tome su prethodili radovi na uređenju školjke bazena, kao i prostora oko samog bazena. Posetioci  i ove kupališne sezone, mogu besplatno da koriste ležaljke i suncobrane” – ističu iz JKP “Timok održavanje” u Zaječaru.

Škola plivanja počinje sa radom 26. juna, a cena ostaje nepromenjena u odnosu na prošlu godinu i iznosi 3.000 dinara.

Zainteresovani roditelji decu mogu da prijave na broj telefona 060 385 10 75, a radno vreme bazena biće od 11 do 19 sati, dok će Škola plivanja biti od 9:30 do 11 časova.

Za proveru ispravnosti vode, zadužen ZZJZ „Timok“ u Zaječaru, a o bezbednosti kupača brine se pet spasilaca, sertifikovanih za rad na bazenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img