sreda, februar 21, 2024

Ekološkim radionicama svečano se otvara Zelena učionica na Kraljevici

Pročitaj

Outhide, Centar TRK i Ranac i kompas organizuju radionicu „Potraga za blagom“ i „Ekološku radionicu“ na Kraljevici za decu od 4 do 10 godina, u sredu, 6. juna, od 18 do 20 sati.

Oni će kroz radonice rešavati zadatke, učiti o drveću, učiti o tome kako da se pripreme za boravak u prirodi, kako se rasklapa šator, kako se koristi radio veza i na kraju će dati priliku mladim učesnicima da podele sa njima svoju viziju Kraljevice u budućnosti.

Radionice će voditi vaspitačica Milena Stojanović, ispred Centra TRK i Katarina Svetozarević, licencirani vodič i član Gorske službe spasavanja, ispred organizacije Ranac i Kompas.
„Želimo da radionicama kroz zabavan program deci približimo temu ekologije i važnosti boravka u prirodi“ – navode orgnizatori.
Početna tačka za okupljanje u 18 sati će biti spomenik Ljubi Didiću, odakle svi zajedno kreću u potragu za blagom, a završna tačka će biti Zelena učionica, pored košarkarskog terena na Kraljevici.
Outhide je izgradio Zelenu učionicu za sve sugrađane, koji mogu da je koriste za odmor, ali i za organizaciju ovakvih događaja.
Nakon radionica je planirana sadnja drveća oko Zelene učionice i time će zvanično biti otvoreno ovo mesto za odmor, druženje i učenje.
Izgradnju Zelene učionice i organizaciju radionica podržala je Trag fondacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img