utorak, 5 decembra, 2023

OPROŠTAJNA UTAKMICA MARKA KRSMANČIĆA spektakl rukometa i humanosti /VIDEO i FOTO/

Pročitaj

U Sportskoj hali na zaječarskoj Kraljevici odigrana je rukometna humanitarna utakmica „Marko Krsmančić i prijatelji“. Ova utakmica bila je i oproštajna utakmica proslavljenog zaječarskog i srpskog rukometaša, koji je svoje prve rukometne korake, već sa osam godina, napravio u Zaječaru.

Pred velikim brojem ljubitelja rukometa, sinoć je u Zaječaru odigrana oproštajna rukometna utakmica proslavljenog zaječarskog rukometaša Marka Krsmančića. Igrali su crni protiv belih, a i jedni i drugi bili su prijatelji sa kojima je Marko Krsmančić ili nastupao u klubovima, ili u reprezentaciji Srbije.

U programu Je učestvovala i poznata rep grupa THCF iz Beograda.

Ideja da se organizuje ovakva rukometna humanitarna utakmica, proistekla je iz Rukometnog kluba Zaječar, sa ciljem da se Zaječar ponovo vrati na rukometnu mapu Srbije i da se jedna takva karijera, poput karijere Marka Krsmančića, završi tamo gde je i počela – u sportskoj hali na Kraljevici.

Markova želja je od početka bila da utakmica ima i humanitarni karakter i da se na neki način pomogne pre svega deci iz Zaječara koja su najugroženija. Procenjeno je da je u ovom trenutku najbolje da se sredstva izdvoje za Ustanovu za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „Oblutak“ i za lečenje dvoipogodišnje Lenke Ljubisavljević.

Štand u Sportskoj hali na Kraljevici imala je i Turistička organizacija grada Zaječara, a novac od prodatih suvenira i knjige „Big mamin kuvar“ dat je Ustanovi „Oblutak“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

Humanitarna rukometna utakmica „Marko Krsmančić i prijatelji“ u sredu od 18:30 u Sportskoj hali na Kraljevici

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img