utorak, 5 decembra, 2023

Okrugli sto na temu: „Zdravlje populacija osetljivih na HIV tokom Kovid 19 pandemije“

Pročitaj

Asocijacija za borbu protiv side – JAZAS, u saradnji sa Timočkim omladinskim centrom, a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije organizuje sutra (četvrtak 30. jun) Okrugli sto pod nazivom „Zdravlje populacija osetljivih na HIV tokom Kovid 19 pandemije“.

Uvodnu reč daće: Ivana Ćebić – gradski većnik grada Zaječara, Goran Radisavljević – direktor TOC-a i Miloš Stojiljković Rolović – direktor JAZAS-a.

Na temu Kovid 19 i populacije osetljive na HIV na teritoriji Zavoda za javno zdravlje Zaječar govoriće Dr. Aleksandar Petrović, o Pariskj deklaraciji, PrEP i PEP, Goran Radisavljević – direktor TOC-a, a o Međusektorskim socijalno-zdravstvenim uslugama i radu na terenu, Miloš Stojiljković Rolović – direktor JAZAS-a.

Okrugli sto će biti održan u Zaječaru, u prostorijama Pomaka, a početak je u 10:30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img