sreda, februar 21, 2024

Održana Sednica Gradskog veća

Pročitaj

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštine grada Zaječara.

Većnici su usvojili Predlog Zaključka o utvrđivanju Predloga Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu i unapređivanje životne sredine sredine grada Zaječara za 2024. godinu, Nacrt Rešenja o usvajanju Programa praćenja nivoa komunalne buke na teritoriji grada Zaječara za 2024. godinu, Nacrt Rešenja o usvajanju Programa praćenja kvaliteta površinskih voda na teritoriji grada Zaječara za 2024. godinu, kao i Predlog Odluke o raspisivanju javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Zaječara za 2023. godinu.

Zeleno svetlo je dato i na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Plan rada za 2024. godinu Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski Plan za 2024. godinu te ustanove, na Predlog Rešenja o sufinansiranju projekata u sprovođenju akcije “Odgovorne lokalne finansije i učešće građana“, na Predlog Rešenja o odobravanju sredstava iz Godišnjeg programa organizacija u oblasti sporta kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta u 2023. godini, na Predlog Zaključka o davanju saglasnosti za zaključenje Ugovora o ustupanju na korišćenje kontejnera za ambalažni otpad gradu Zaječaru, na Predlog Zaključka o izdvajanju sredstava iz budžeta grada Zaječara za 2023. godinu, radi dodeljivanja poklona za Novu godinu, deci zaposlenog starosti do 15 godina, odnosno, radno angažovanog lica u organima grada Zaječara, kao i na predloge zaključaka o davanju u zakup poslovnih prostorija grada Zaječara (Trg oslobođenja br. 4/11a i 4/11b u Zaječaru i Dom kulture u Kotlujevcu), kao i zaključke o davanju u zakup poslovnih prostorija grada Zaječara u selu Zvezdan i selu Glogovica.

Sednicom je predsedavao zamenik gradonačelnika Vladimir Videnović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Grad Zaječar raspisao javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova

Grad Zaječar raspisao je javni poziv za sufinansiranjе mеra еnеrgеtskе sanacijе porodičnih kuća i stanova na tеritoriji grada Zajеčara...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img