sreda, februar 21, 2024

Održana manifestacija „Petrovdanski dani“ u Grlištu

Pročitaj

U Domu kulture u Grlištu, sinoć su održani treći „Petrovdanski dani“, jedna od novijih manifestacija koje pesmom i igrom čuvaju i promovišu kulturno nasleđe sela na području grada Zaječara.

Nakon defilea i zajedničkog kola učesnika, priređen je bogat kulturno-umetnički program u kome je učestvovalo pet KUD-ova: „Zoran Gajić“ Rgotina, „Sloga“ Vražogrnac, „Gradec“ Gradskovo, „Graničar“ Halovo i „Romulijana“ Gamzigrad.

Manifestaciju je otvorio Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika Zaječara. Organizator je Ustanova Narodno pozorište Timočke Krajine- Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ u saradnji sa Mesnom zajednicom Grlište, a pokrovitelj je Grad Zaječar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img