utorak, 31 januara, 2023

Održan Vidovdanski karate kup „Zaječar 2022“

Pročitaj

Vidovdanski karate kup Zaječara održan je u nedelju 26. juna u hali sportova na Kraljevici. Organizatori tradicionalnog takmičenja bili su Gradski karate klub „Zaječar“ i Sportski savez grada Zaječara, piše Glas Sporta.

Pored domaćina GKK „Zaječar“, na ovoj tradicionalnoj sportskoj manifestaciji, učestvovali su i klubovi iz Kraljeva, Prokuplja, Vranja, Vlasotinca, Leskovca, Medveđe, Surdulice i gradskog rivala Karate kluba „Tenši“ iz Zaječara.

Najmasovniji učesnik na Vidovdanskom turniru bio je Karate klub „Tanden“ iz Surdulice, dok su najuspešnija tri kluba:

1. Karate klub „IPON“ iz Leskovca

2. Karate klub „REIKON“ iz Kraljeva

3. Karate klub „TANDEN“ iz Surdulice

Članovi GKK „Zaječar“ bili su ponovo najdominantniji i sa najviše osvojenih medalja, ali zbog pravila da domaćin ne učestvuje u bodovanju za generalni plasman nisu odneli pobedu na Kraljevici.

Gradski karate klub „Zaječar“ od 1. juna treninge održava na otvorenom terenu SRC „Popova plaža“ na platou pored teniskog igrališta, u sledećim terminima: utorak,četvrtak i subota od 18:00 – 19:30 sati. Svi koji žele da vežbaju karate mogu da dođu i da odrade nekoliko treninga besplatno, kako bi se upoznali sa tajnom ove najpopularnije borilačke veštine.

Izvor: Glas Sporta

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Premijera predstave „Ženidba“ u zaječarskom pozorištu

U okviru obeležavanja Dana pozorišta, na sceni zaječarskog teatra, u četvrtak, 2. februara, biće izvedena premijera predstave „Ženidba“, po...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img